top of page
Stadium Seats

ápr. 26., K

|

Budapest

Zolbert - FOCUS lemezbemutató koncert

A szaxofonos 3. stúdióalbumának bemutató koncertje az Átriumban. A koncert exkluzív VIP after partyval egészül ki, ahol Törley pezsgőket kóstolhatnak vendégeink, a Soul Session című rádióműsor házigazdájának zenéjére.

Registration is Closed
See other events

Időpont és helyszín

2022. ápr. 26. 20:00

Budapest, Budapest, Margit körút 55, 1024 Hungary

Fontosabb tudnivalók

A "Focus" című album 3,5 év történetét foglalja össze, a művész szülővé válásától, az USA-beli utazásain át, egészen az elmúlt 2 év pandémiás helyzetéig, szimbolizálva azt a mély lelki és művészi átalakulást, amiken keresztülment az alkotó, hogy új inspirációk által megújulva, ezután tényleg csak az igazán fontos dolgokra fókuszálhasson.

A koncerten közreműködnek:

Zolbert – szaxofonok 

Antal Gábor – zongora 

Udvarhelyi Gábor – gitár 

Gudics Martin – basszusgitár 

Nagy Zsolt – dobok

A koncert után szeretettel várjuk vendégeinket egy VIP After Partyra, ahol mindenki vendégünk lesz egy-egy pohár pezsgőre Törley Pincészet jóvoltából. Az exkluzív élményt a 90.9 Jazzy, Soul Session című műsorának házigazdája, Bogyó Tamás emeli tovább, aki kifejezetten erre az alkalomra állított össze egy máshol nem hallható soul zenei válogatást.

JEGYVÁSÁRLÁS: https://bit.ly/zolbert-lemezbemutato-jegyek

A "Focus" című nagylemez CD-n megvásárolható lesz a helyszínen, melyet az alkotók személyreszólóan dedikálnak vendégeink részére.

Jegyek

Price

Quantity

Total

 • Koncertjegy (helyre szóló)

  3 990,00 Ft

  Jegyeket kizárólag az alábbi linken lehet vásárolni: https://atrium.jegy.hu/program/zolbert-focus-lemezbemutato-koncert-133198/803164

  3 990,00 Ft

  0

  0,00 Ft

Total

0,00 Ft

Megosztom

bottom of page