top of page
Stadium Seats

máj. 13., Cs

|

LiveYu.hu

Zolbert Jazz&Wine Special - online koncert + borkóstoló

Május 13-án (csütörtökön) egy igazán különleges élmény részesévé válhatsz, melyhez ki sem kell mozdulni, hiszen otthonod kényelméből kóstolhatod a kiváló borokat és élvezheted a könnyed jazz zenét, melyek tökéletes párost alkotnak. JEGYVÁSÁRLÁSI LINK: https://liveyu.hu/zolbert1

Tickets Are Not on Sale
See other events

Időpont és helyszín

2021. máj. 13. 19:00

LiveYu.hu

Fontosabb tudnivalók

JEGYVÁSÁRLÁSI LINK: https://liveyu.hu/zolbert1

Koncert és online borkóstoló? Igen!:)

Május 13-án (csütörtökön) egy igazán különleges élmény részesévé válhatsz, melyhez ki sem kell mozdulni, hiszen otthonod kényelméből kóstolhatod a kiváló borokat és élvezheted a könnyed jazz zenét, melyek tökéletes párost alkotnak. Az online esemény a LiveYu oldalán lesz elérhető, ahol a speciális hangulatgomboknak köszönhetően még a véleményedet is kinyilváníthatod, sőt, az élő chatben akár hozzá is szólhatsz az előadáshoz, melyre a közreműködők élőben reagálnak, így lesz interaktív az élmény. Az este házigazdája a 90.9 Jazzy műsorvezetője Jazzkovács László lesz, aki elkalauzolja vendégeinket a borok és a jazz világában.

Az előadóról és a koncertről:

Zolbert a smooth jazz műfaj hazai nagykövete, többszörös díjnyertes előadó. “Frappé” című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió, VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, mely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Szintén 2014-ben, zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként. Dalait rendszeresen játsszák az Egyesült Államok smooth jazz rádiói. 2 nagylemeze mellett 2018-ban jelent meg élő koncert albuma, melyet egy 10 fős nagyzenekarral rögzített. Jelenleg harmadik stúdióalbumán dolgozik, mely 2021 augusztusában fog megjelenni.

Az online koncert további érdekessége, hogy Zolbert legújabb dala, a "No Limit" ezen a koncerten lesz először hallható élőben, 5 fős zenekarának előadásában.

Borászatok & boraik: Joó Tamás Pincészete (Villány) https://www.facebook.com/joo.pinceszet - Glass of Jazz From Siklós 2017 (Vörös cuvée) - Glass of Jazz From Siklós 2018 (Vörös cuvée) Mörk Pincészet (Balatonfüred - Csopak) https://www.facebook.com/morkpince - Glass of Jazz From Balatonakali 2019 (Olaszrizling)

Jegyek:

Koncertjegy: 3.000 ft

Támogatói jegy: 6.000 ft

"Standard" borcsomag: 3 üveg bor + koncertjegy: 7.500 forint

"Extra" borcsomag: 6 üveg bor + koncertjegy: 12.500 forint

"Prémium" borcsomag: 6 üveg bor + koncertjegy + 1 db logozott pohár + 1 db egyénileg dedikált Zolbert CD: 16.000 forint

Válassz izgalmasan kombinált bor + koncertjegy csomagjaink közül, amelyeket a Cult in Glass csapata válogatott össze erre a különleges alkalomra!

A megrendelt csomagban lévő borokat Budapest és 20 km-es körzetében ingyenesen szállítjuk ki vendégeink számára egészen május 12-ig!

Kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken!

Jegyek és stream: contact@liveyu.hu

Borcsomagok és kiszállítás: cultinglass@gmail.com A megrendelt csomagban lévő borokat Budapest és 20 km-es körzetében ingyenesen szállítjuk ki vendégeink számára egészen május 12-ig.

A jegyvásárlás folyamata:

1. Regisztrálj a LiveYu oldalára! Vásárolt jegyedet a regisztrált email címedhez társítjuk, ezért kérünk, hogy jól jegyezd meg, milyen címet adtál meg, ez fog kelleni ahhoz, hogy megtekinthesd az előadást.

2. Válaszd ki a kívánt előadást, és kattints a Jegyvásárlás gombra!

3. A számlázási adatok megadása után választ ki a haszálni kívánt fizetési módot!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót és kattints az oldal alján lévő, Megrendelem gombra, azonnan pár másodperc alatt átirányítunk a kiválasztott fizetési mód felületére.

5. Sikeres fizetés esetén emailt fogsz kapni tőlünk a vásárlás visszaigazolásáról, majd egy másikat a számlával, valamint egyet a fizetési szolgáltatótól a sikeres tranzakcióról!

Az előadást az alábbi linken éred el: https://liveyu.hu/zolbert1

Jó szórakozást kívánunk!

Az előadóról bővebben: https://www.zolbertmusic.com https://www.facebook.com/zolbertmusic https://www.instagram.com/zolbertmusic https://www.youtube.com/ZolbertMusic

Az esemény a Köszönjük, Magyarország! program segítségével valósul meg.

Megosztom

bottom of page