SZAXOFONOS, ZENESZERZŐ, PRODUCER
BEMUTATKOZÓ ANYAG KONCERTSZERVEZŐK SZÁMÁRA

A szaxofonos, zeneszerző és producer 2013-ban “Frappé” című dalával megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, amely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is megkapta. Szintén ebben az évben zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű, brit The Brand New Heavies előzenekaraként.

 

2015-ben jelent meg “One” című debütáló nagylemeze, mely a smooth jazz műfaj őshazájában az Egyesült Államokban a legendás JazzTrax rádió az év legjobb lemezeit és dalait összefoglaló TOP 25-ös listáján a 10. helyre került fel.

"A smooth jazz hazai nagykövete." (90.9 Jazzy Rádió)

Személyes történetek a szaxofon nyelvén

100% élőzene

Könnyed, igényes és szórakoztató zenei élmény

Kifinomult zenei stílus, virtuóz szaxofonjátékkal

2016-ban megalapította saját borfesztiválját a Zolbert Jazz & Wine Fest-et, mely a neszmélyi borvidék kulturális életét építi, teljesen új megközelítést behozva a hazai fesztiváléletbe.

 

2017-ben jelent meg második albuma az “Inside Out”, melyen 12 instrumentális kompozíció mellett, helyet kapott Takács Nikolassal közös dala a “Miami Nights” is. Legújabb, 17 dalt tartalmazó, élő koncertlemeze a "Live", melyet egy 10 fős nagyzenekarral rögzített, 2018. március 30-án jelent meg. Rendszeresen dolgozik olyan ismert énekesekkel, mint Tóth Vera, Nagy Adri vagy épp Veres Mónika Nika. 2019-ben zenésztársaival a legendás Maceo Parker előzenekaraként lépett fel a Paloznaki Jazzpiknik nagyszínpadán. Jelenleg harmadik stúdióalbumán dolgozik, mely 2020 őszén fog megjelenni.

A művész által képviselt zenei irányzat a populáris jazz színes palettáját idézi, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözeteiként, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.
Produkciója az elmúlt 6 évben több, mint 150 koncertet adott.

FONTOSABB KONCERTEK AZ ELMÚLT ÉVEKBŐL: 

2019 nyár: Gere Jazz Fesztivál, Paloznaki Jazzpiknik - nagyszínpad

2018 nyár: Nyárköszöntő Jazz Fesztivál; III. Jam Jazz

2018 április és november: Tavaszi-őszi turné - Románia (9 állomás)

2017 június: Pannonhalmi Jazz Terasz

2017 február-május: "Inside Out" lemezbemutató turné

2017 február: “Inside Out” lemezbemutató koncert (Opus Jazz Club) 

2015 ősz-2016 július: “One” lemezbemutató turné (25 állomás)

2015 október : Jazzy Fesztivál

2015 augusztus: Sziget Fesztivál; Debreceni Bor-, és Jazznapok 

2015 július: Zsolnay Negyed (Pécs)

2015 június: Víz, Virág, Zene Fesztivál (Tata) - nagyszínpad 

2015 április: Nemzetközi Jazznap (Arad, Románia)

2014 július: VeszprémFest - nagyszínpad

2013 és 2017 augusztus: Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) 

ZOLBERT ZENÉI - KÉRJÜK, HALLGASSON BELE

PRODUKCIÓK:

 - ÚJ MŰSOR! -

JAZZ+FUNK+SAX (7 FŐ)

ZENEKAROS KONCERT (5 FŐ)

DUO VAGY TRIO KONCERT (2-3 FŐ)

A funk zenét és a szaxofont mindenki szereti. Ez adta az alapötletet a 70-es évek végének és a 80-as évek elejének pezsgő zenei világából összeállított repertoár létrehozásához, amiben olyan legendás előadók legnagyobb slágereinek instrumentális átiratai találhatók meg, mint Luther Vandross, Michael Jackson, az Earth Wind & Fire, The Crusaders vagy épp a Tears for Fears. A showműsor egy igazi “best of” különlegesség, olyan dalokkal, melyek mindenki számára ismertek és a koncerten egy fúvósszekcióval kiegészített 7 fős nagyzenekarral szólalnak meg. 

A szaxofonos legismertebb dalai és a legendás slágerek áthangszerelt verziói egy fiatalos és energikus 60 vagy 90 perces koncertműsorban, szaxofon-zongora-gitár-basszusgitár-dob felállásban. Felejthetetlen élőzenei élmény, mely nyári és téli rendezvényekre, borfesztiválokra, városi ünnepekre és művelődési házakba egyaránt ajánlott.

A kisebb, akusztikusabb megszólalású DUO (szaxofon-zongora) és TRIO (szaxofon-zongora-ütőhangszerek) felállású formációk kiváló megoldást nyújtanak önálló koncertként, de aláfestő zeneként is kiállításmegnyitókhoz, exkluzív rendezvényekhez, hangulatos borvacsorákhoz vagy fesztiválokra felvezető produkcióként. 

Telefon: +36706353055

 A KONCERTEK TERVEZÉSÉHEZ ELÉRHETŐK A PRODUKCIÓK TECHNIKAI RIDEREI:

NAGYZENEKARI RIDER:

10 FŐS FORMÁCIÓ

ZENEKARI RIDEREK:

4 FŐS FORMÁCIÓ

5 FŐS FORMÁCIÓ

TRIO és DUO RIDEREK:

3 FŐS FORMÁCIÓ

2 FŐS FORMÁCIÓ

A FENTI OLDAL NYOMTATHATÓ, PDF-VÁLTOZATAI LETÖLTHETŐK AZ IKONOKRA KATTINTVA:

SZÍNES VÁLTOZAT

FEKETE-FEHÉR VÁLTOZAT

A BEMUTATKOZÓ OLDAL KIZÁRÓLAG KONCERTSZERVEZŐK ÉS PROMÓTEREK SZÁMÁRA ÖSSZEÁLLÍTOTT ANYAG,

NYILVÁNOS MEGOSZTÁSRA NEM ALKALMAS.

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!

POWERED BY

© Zolbert - 2020 All rights reserved.