top of page

Landau Eugene Murphy Jr. - That's LifeEgy érdekes előadó "csodás" felemelkedésének egyik jeles állomása, a mai napon terítékre kerülő lemez, ami rendesen megmozgatta a listákat, sőt, egészen a csúcsig is eljutott.


A főhősről annyit kell tudni, hogy az American's Got Talent című műsorban tűnt fel és az első körben mindenki tudta, hogy az adás után megváltozik, az addig - szinte hihetetlen de - autómosóként dolgozó és akkor először színpadon álló Murphy élete. Később sikerült is megnyernie a tehetségkutatót, méghozzá úgy, hogy végig swing dalokkal kápráztatta el a hallgatóságot, Frank Sinatra nyomdokain haladva, ami nagy szó egy ilyen műsorban, főleg, hogy a jazz a tengerentúlon sem éli virágkorát napjainkban.


Ahogyan egy debütáló lemezen lenni szokott, helyet kaptak rajta a műsorban elhangzott dalok: I've Got You Under My Skin, I Get A Kick Out Of You, I've Got A World On A String, Fly Me To The Moon és a végén természetesen a My Way. Két duett is helyett kapott a lemezen, a Baby It's Cold Outside és a Someting Stupid, ezekben a fiatal énekes, Judith Hill volt Murphy partnere, aki a sajnálatos módon elmaradt, Michael Jackson: "That's It" turné egyik vokalistája volt. A dalokról pedig még annyit, hogy tradicionális hangszerelés hallható, természetesen profi big banddel, ami elengedhetetlen kelléke a sikernek.


Egy szép karrier első termésének fültanúja lehettem az elmúlt fél órában, amit a lemez hallgatásával töltöttem és annyi bizonyos, hogy a "populáris" jazz albumok, egyfajta "zászlóshajóként" segíthetnek átvészelni a nehezebb időszakot a műfaj minden szereplője számára.


Addig pedig csak vidáman, mindenkivel történhetnek csodák, That's Life!

Hallgass bele a lemezbe itt:

Keresés tag-ek alapján:
Legfrissebb cikk:
További bejegyzések:
Archívum:
bottom of page