top of page

ZOLBERT + HERTZ

ÚJ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Harmónia és dinamizmus. Továbbra is közös utakon a világ legnagyobb autókölcsönző vállalatának hazai képviselete és a díjnyertes szaxofonos. A Hertz Autókölcsönző és Zolbert hosszú évek óta partneri kapcsolatot ápol, mely idén szeptembertől új szintre lépett.

A Hertz, mint a világ legrégebbi és legnagyobb autókölcsönző vállalata 1978 óta van jelen Magyarországon. A német többségi tulajdonú Mercur Rent a Car Kft. 1995 áprilisában alakult, mint a Hertz magyarországi franchise partnere.

A Hertz alapvető gépkocsi kölcsönzési szolgáltatása mellett a legmagasabb szintű és leghatékonyabb kiszolgálást nyújtja ügyfeleinek, melynek eredményeképpen a vállalat számos elismerésben részesült az ügyfelek és a turisztikai szervezetek részéről.

 

A cég széleskörű szolgáltatásai mellett elkötelezett híve az értékteremtésnek, ennek részeként több sportoló és a hazai könnyűzenei élet eredményes alakjainak mindennapi munkáját támogatják. Az együttműködések sorából kiemelkedik a Hertz és a szaxofonművész szakmai kapcsolata, melynek részeként évek óta kölcsönösen juttatják el egymás brandjét és értékeiket saját célcsoportjaik vagy épp közönségük elé.

Zolbert_Hertz_2020_3.jpg

Megerősített együttműködésüket mostantól egy gyönyörű, egyedi dizájnnal ellátott Hyundai i30 SW is jelzi, melyet Hruda Csaba cégvezető adott át Zolbertnek, aki ennek köszönhetően könnyen és kényelmesen tud eljutni koncertjeire, az ország különböző pontjaira.

Zolbert_Hertz_press_01.jpg

Zolbert és Hruda Csaba

Az autón egyúttal megtalálható közös szlogenjük a "harmónia és dinamizmus", mely esszenciálisan foglalja össze a művész által hozott zeneiséget, az autókölcsönzésben rejlő dinamikával, egyúttal a felek közötti szakmai kapcsolat harmóniájára is utal.

(Fotó és videó: Boldizsár Edit)

A fenti sajtóközlemény letölthető az alábbi formátumokban:

A sajtóközlemény fotóalbuma letölthető az alábbi ikonra kattintva:

Megjelentetés, továbbközlés esetén kérjük, hogy tudassák velünk az info@zolbertmusic.com címre küldött rövid levélben, hogy mi is megoszthassuk a közösségi médiában.

Köszönjük együttműködését!

bottom of page